KORUT - Hirvenkynsistä riekonsulkiin

Materiaalit

Käytän koruissani hirven kynttä, sarvea-, luuta ja riekon sulkia sekä kalannahkaa. Lisäksi teen makrameesommitelmia ja olen innostunut kivien hionnasta korukäyttöön. Kun käytän tuotteissani luonnontuotteita, minulle on tärkeää, että eri materiaalit on käsitelty ja hankittu ympäristöystävällisesti materiaalin ominaisuuksia kunnioittaen. Koska raaka-aineiden saatavuus on kausittaista, tuotteet ovat uniikkeja ja teen niitä sesongin ja materiaalien saatavuuden mukaan.

Metsästyksen sivutuotteena useat näistä materiaaleista päätyvät valitettavasti vain jätteeksi, siksi niiden jatkokäsittely houkuttelee ja tuntuu mielekkäältä.  Tunnen olevani etuoikeutettu, kun saan suunnitella ja työstää näistä kestävän kehityksen mukaisista materiaaleista upeita tuotteita käytettäväksi!

Erikoistuotteenani ovat hirven koparasta valmistamani korut. Käytän koukkuina niobium-koukkuja. Niobium on erittäin allergiaystävällinen materiaali, eikä se sisällä mitään muita korumetalleja tai allergisoivia ainesosia, joita useissa koruissa käytetään. Näitä koruja voivat käyttää turvallisesti myös hopealle herkistyneet.

Tällä hetkellä en ehdi saada kaikkia hirven koparasta valmistamiani koruja verkkokauppaan, eli ole yhteydessä, jos haluat saada kuvia vapaista koruista. Jokainen hirvenkoparakoru on uniikki.

Tutustu koruihin